Meteen naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Kunnen we jou helpen?

Antwoord niet gevonden?

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Jammer dat we jouw vraag niet hebben kunnen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. We doen ons best om jouw vraag alsnog te beantwoorden.

Het spel

Nee, je hoeft bij ons nooit naar huis. Afvallers blijven in een andere vorm betrokken bij het spel. In enkele gevallen is er nog een mogelijkheid om in het spel terug te keren. Dit kunnen we niet vooraf garanderen. In de eerste 24 uur valt niemand af.

Na de inschrijving ontvang je een vragenlijst. Hierin kun je aangeven of je de Vos wilt zijn. Vervolgens zal er een sollicitatieprocedure starten voor de kandidaten die hebben aangegeven dat ze hier interesse in hebben.

Dit varieert per vossenjacht. Op de inschrijfpagina vind je de exacte tijden. Over het algemeen start het spel op vrijdagavond en eindigt het op zondagmiddag of -avond.

Maximaal twaalf personen nemen deel aan het spel. We hanteren een minimum van tien kandidaten per spel.

Zeker! Al adviseren we dit niet. Het spel is het leukst wanneer je niemand kent. Of kunnen jullie de vriendschap goed verbloemen?

Dat houden we geheim. Tijdens het inschrijven lichten we een tipje van de sluier op over de regio waarin het spel plaatsvindt.

Ja, zowel de winnaar als de Vos kan met een geldbedrag naar huis gaan. Bij de inschrijving staat het maximaal te behalen bedrag vermeld.

Om mee te mogen doen aan Wie is de Vos? moet je minimaal 18 jaar oud zijn op de dag dat het spel start, uitzonderingen daargelaten.

De Natural-variant en de Mixed-up-variant zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Tijdens een Adventure-, Extreme- of Abroad-vossenjacht zullen we meer beroep doen op je fysieke inspanning, maar je hoeft absoluut geen topsporter te zijn.

Het verblijf

Heb je een meerdaagse vossenjacht geboekt? Dan verblijf je in een van de luxe en authentieke accommodaties van Beaujean Vacances

Ja! Bed- en badlinnen zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Zeker! We adviseren zelfs om met het openbaar vervoer naar de startlocatie te komen. Vanaf de startlocatie is het vervoer bij de prijs inbegrepen.

Wij adviseren om met het openbaar vervoer naar de startlocatie te komen. Vanaf daar is het vervoer inbegrepen. Wil je toch met de auto komen? Parkeer dan op de aangegeven locatie. Aan het einde van het spel zal een pendelbus je terugbrengen naar de startlocatie.

Parkeren is op eigen rekening en risico. Wie is de Vos? is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

Betaling

Nee, er zijn naast het inschrijfgeld geen bijkomende kosten. Het inschrijfgeld is inclusief overnachting(en), toeristenbelasting, eten en drinken tijdens het spel, vervoer tijdens het spel, kosten voor de activiteiten, spelbegeleiding, inleg voor de prijzenpot en eventuele verzekeringen*.

*Let op: een reis- of annuleringsverzekering is niet inbegrepen. 

Op dit moment bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: iDeal, Credit Card, Apple Pay, in3 en Bancontact. 

Zeker! Neem hiervoor contact met ons op.

Ja, je kunt bij ons in drie termijnen betalen. Hiervoor worden wel administratiekosten in rekening gebracht. Je betaalt de eerste termijn inclusief administratiekosten middels iDeal. De volgende termijnen zullen worden afgeschreven middels automatische incasso door onze betaalpartner.

Betalen in termijnen is op dit moment alleen mogelijk voor Nederlandse deelnemers.

Vervelend dat deze is mislukt. Je krijgt automatisch een e-mail met nieuwe betaalinstructies. Heb je na vijf werkdagen nog steeds geen e-mail van ons gekregen? Neem dan contact met ons op.

Annulering

Na inschrijving heb je twee weken bedenktijd*. Annuleren kan dan kosteloos. Wil je na de twee weken bedenktijd annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt om 25% van het inschrijvingsbedrag in rekening te brengen. Wanneer je minder dan zes weken voor aanvang van het spel annuleert, kunnen wij geen geld restitueren.

*Je hebt geen recht op bedenktijd wanneer tussen het moment van inschrijving en de aanvang van het spel minder dan zes weken zitten.

Ja. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan het spel, dan mag iemand anders jouw plaats innemen.

 Let op: In verband met de voorbereidingen kun je tot 14 dagen voor aanvang van het spel jouw plaats doorverkopen.