Ga naar de inhoud

Inschrijven

Aankomende spellen

Teamuitje of familiedag organiseren?

Wil je het spel spelen met je eigen vrienden, familie of collega’s? Dan kun je je ook als groep aanmelden. We bespreken graag de mogelijkheden en prikken de datum die jou het best uitkomt. Zo kunnen wij een spel op maat aanbieden.

Extra informatie

De zoektocht naar de Vos start op deze pagina. Na inschrijving kan de voorpret beginnen. Weet jij de Vos te ontmaskeren?

Hoe werkt het?
Klik op de gewenste datum voor meer informatie en het aantal beschikbare plaatsen. Heb je je keuze gemaakt? Via de knop ‘inschrijven’ beland je op de betaalpagina. Vul je gegevens in en rond de betaling af. Zodra de betaling is afgerond, is jouw inschrijving definitief en kan het aftellen beginnen.

Na inschrijving heb je twee weken bedenktijd*. Gedurende deze twee weken kun je kosteloos annuleren. Wil je na de twee weken bedenktijd annuleren? Dan zijn wij genoodzaakt om 25% van het inschrijfgeld in rekening te brengen. Wanneer je zes weken of korter voor aanvang van het spel je inschrijving annuleert, kunnen wij geen geld restitueren. Vanaf dat moment is het voor ons namelijk niet meer mogelijk om jouw plaats aan iemand anders te geven. Bedankt voor je begrip.

*Je hebt geen recht op bedenktijd wanneer tussen het moment van inschrijving en de aanvang van het spel minder dan zes weken zitten.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze hier de meest gestelde vragen.

Agenda

Momenteel staan er geen nieuwe jachtprojecten op de planning. We zijn echter druk bezig met het verzamelen van nieuwe gegevens achter de schermen. Kun je ons ondersteunen? Neem even de tijd om onze enquête in te vullen.