Ga naar de inhoud

Contact

Hoe kunnen we jou helpen?

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het spel, de betaling, het verblijf of annulering? Bekijk dan eens de meestgestelde vragen. Misschien staat jouw vraag er wel tussen. Heb je jouw vraag niet gevonden? Dan helpen we je natuurlijk graag.

Contactinformatie

Heb je een vraag of verzoek? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. We proberen jouw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wie is de organisatie?

Hoe onnoemelijk gaaf zou het zijn om zelf Wie is de Mol? te spelen? Dat vragen talloze fans van het populaire tv-programma zich al jaren af, onder wie de vriendengroep van Lars en Sabine. Lars dichtte zichzelf de rol van organisator en presentator toe en stelde enthousiast een Wie is de Mol?-dag samen, vol opdrachten en spellen in en rond Sabines huis, om haar een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.

Enthousiast!

Het spel was zo’n succes, dat het niet bij een eenmalige verjaardagsactiviteit bleef. De kandidaten van het eerste uur hadden de dag van hun leven en wilden meer. Waren er geen Wie is de Mol?-arrangementen te boeken? Op dat gebied bleek er verrassend weinig op de markt te zijn. In verschillende steden waren er wel themamiddagen, maar vaak zonder spelbegeleiding en zonder de unieke sfeer en intensiteit van Wie is de Mol?

Het ontstaan

Wat doe je dan? Zelf in het gat springen! Lars en Sabine ontwierpen een totaalplaatje met alles erop en eraan: spellen, test en executie, vrijstellingen en onderdak voor de kandidaten. Na een minutieuze planning van ruim een jaar barstte in 2017 het eerste officiële Wie is de Vos?-weekend los, met tien deelnemers vanuit het hele land. De spelers kwamen niet langer alleen uit de persoonlijke kennissenkring van de organisatie: het spel trok nu ook enthousiaste nieuwe spelers aan. Deze mix van kandidaten gaf het spel een extra dimensie.

De pandemie

Na vijf fantastische weekenden sloeg echter de grootste saboteur van allemaal toe: het coronavirus. Vanwege de pandemie heeft de Vos zich drie jaar lang koest gehouden in de zelfisolatie van zijn eigen burcht. Tot nu! Nu het weer mogelijk is om veilig en wel onze vossenjachten te organiseren, pakken we de draad weer op. De Vos is weer los en hij is erop uit om kandidaten opnieuw een unieke en onvergetelijke ervaring te bezorgen.