Cadeaubonvoorwaarden

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door Wie is de Vos? (onderdeel van De Doos Entertainment & more) uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Wie is de Vos? uitgeven cadeaubonnen, zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen, papierencadeaubonnen en als cadeaukaarten hierna gezamenlijk: ‘Cadeaubonnen’, die worden verkocht door Wie is de Vos? en door Wie is de Vos? aangewezen derde partijen.
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere cadeaubon wordt slechts eenmaal verstrekt. Je dient de cadeaubon inclusief de code zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal waaronder tevens het gebruik door onbevoegde derde van de code of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Wie is de Vos? te worden verstrekt. Wie is de Vos? behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van het origineel (in geval elektronische cadeaubon de e-mail die door Wie is de Vos? of een door Wie is de Vos? aangewezen derde partij aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om ingeval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Indien een cadeaubon bij een derde partij is gekocht, die je de kassabon en het opwaardeerbewijs zorgvuldig te bewaren en op verzoek aan Wie is de Vos? te overleggen.
 3. Om een cadeaubon te gebruiken die je door jou geselecteerde producten in het ‘winkelmandje’ te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens ‘kortingscode’ en vul je de exacte code in.
 4. De aard, duur, waarde, vervaldatum en/of eventuele toepasselijke overige specifieke gebruikersvoorwaarden vind je op de cadeaubonnen of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen. Iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.
 5. Cadeaubonnen uitgegeven door Wie is de Vos? en/of door Wie is de Vos? aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar ter zake van aankopen via www.wieisdevos.nl
 6. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen worden gebruikt.
 7. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 8. De restwaarde van de cadeaubon kan niet worden gebruikt voor volgende bestellingen
 9. Van reeds gebruikte cadeaubon(nen) is alle informatie vermeld in de e-mail.
 10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen) dient het verschil betaald te worden met een van de overige betaalmethoden: iDeal, MisterCash/Bancontact, Sofortbanking, BitCoin of een kortingscode.
 11. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. (waaronder begrepen hacking)
 12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handelingen wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.
 13. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden waarvoor deze zijn uitgegeven.
 14. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
 15. Per bestellingen kun je een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen inwisselen.
 16. Heb je vragen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen. Laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice.
Top